Menu

DISCMUSIC BOOKING

DISCMUSIC BOOKING

Vols un DJ o un grup de música per a la teva festa? O be prefereixes un espectacle de circ o animació?

A Discmusic Booking som l'enllaç entre artista i client per assegurar una coordinació tècnica perfecte amb resultats sorprenents.

GRUPS DE MÚSICA

A dismcusic apostem pels grups que sonoritzem habitualment i que sabem del cert en quin context i esdeveniment encaixaràn a la perfecció perque l’acte sigui un èxit assegurat.

Per a braseries, concerts de tarda o swing party’s.

THE SOUL BEAMS

The Soul Beams comença a formar-se a principis d’octubre de 2015.
Annie Ledesma, Jan Pagès, Pau Carbó i Pepo Figueras decideixen impulsar la música soul a Terrassa, ciutat on el Jazz sempre ha tingut una gran projecció. Fent versions de clàssics i contemporanis del soul i el funk, des de temes dels pioners del gènere com Wilson Pickett o Aretha Franklin a temes d’estil neo soul d’Amy Winehouse o Alicia Keys, agrupen des dels 50 fins als 90 sense sacrificar la genuïtat que l’estil mereix.
No els fa por fusionar joventut i experiència, estils i influències, així com també fan conviure els diversos backgrounds musicals dels membres de la banda. D’aquesta manera neix un producte on, l’heterogeneïtat és marca de la casa i la diversió i qualitat en són la denominació d’origen.
Tots els membres formen o han format part d’altres projectes com: Boxets, Caipirinhas Rumberus, Singfònics i Tons i Sons (Oh Happy Day), The Big Band Blues, Diego All Stars, La Hawha Band, Dalton Bang, La Bambula, Altercat, Rumba Sin Rumbo, Rose And The Others, etc.

 

Annie Ledesma (Veu) – Jan Pagès (Baix) – Pau Carbó (Bateria) – Pepo Figueras (Guitarra) – Genís Sobrado (Teclats) – Albert Cantón (Percussions) – César Octavio Ballarín (Trompeta) – Jepi Humet (Saxo Alt) – Jofre Alemany (Saxo Tenor) – Pol Chabier Ballarín (Trombó) – Ana García (Segones veus) – Rosa Martínez (Segones veus)

LA FLOR DEL OTRÖ

Fills del mestissatge fusionen les seves influències musicals (rumba catalana, ska,reagge, ritmes llatins i funky) per sembrar un so fresc ballable energètic i canalla que envía missatges sense pèls a la llengua revelats a les lletres de la vocalista.

HOT CARAJILLO’S HAPPY BAND

Ens ofereixen versions dels clàssics del swing de sempre amb uns arranjaments de 1er nivell i que oferiràn una classe incomparable a la teva festa. Artistes que sonaràn: Bobby Darin, Renato carosone, Glen Miller…

GINTONI

Amb només dos components guitarra i calaix, tenen l’habilitat de posar del revés qualsevol espai. Ofereixen versions en rumba de tots els èxits de la ràdio actual , tenen el do de la paraula  i tenen tots els factors per posar-se el públic a la butxaca.

KILLING HITS

És un grup de Rubí format per músics de vagatge contrastat que han trobat la fórmula idònia per fer tornar boja la pista de ball: pasar de camilo sesto a Rage against the machine amb una gràcia inigualable.
Són un èxit assegurat en qualsevol espai.

 

LOS POLLOS HERMANOS DISCO SHOW 
(Tot exits, Hits, música alternativa)

NAW (Drum&bass, electro)

DJ’S

TRESCATORZE (Mestissatge&Black Music)

ILIAM (Techno)

BENNY SWING (Electroswing)

WILLIAM BELL (Tot exits)

 

ESPECTACLES DE TEATRE i CIRC

COMPANYIA TUB D’ASSAIG (Circ),     K DE KARLA (Monolegs i Teatre)

Contacta amb nosaltres!

Informa’t sense compromís dels nostres serveis.
Estarem encantats d’atendre’t!

Contacte

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!